Crossfit Pihka

Treeniaikataulut

Linkki verkkokauppaan!

Harjoitukset kestävät yhden tunnin. Suurin osa tunneista sisältää harjoitteiden ja liikkeiden selitykset, alkulämmön, voima- ja/tai taito-osuuden sekä sykettä kohottavan päivän WODin.

Tämä kaikki tapahtuu ryhmässä valmentajan johdolla, huomioiden kaikki yksilöt. Tunneille on käytössä WodConnect- varausjärjestelmä, jonka kautta varaat paikkasi harjoitukseen.

Pihkassa tarjoamme kaikille jäsenillle kaksi kertaa viikossa kuukausihintaan sisältyviä kehonhuolto- ja balance/mobility-tunteja. Tuntien tarkoituksena on parantaa kehon liikkuvuutta sekä palautella kehoa harjoitusten rasituksista.

Kehonhuolto ja Balance/Mobility-tunnit ovat avoimia kaikille, joten osallistuminen näille tunneille on mahdollista vaikka et olisi salin jäsen. Kehonhuolto- ja balance/mobility-tunnin hinnat: 10 €/kerta tai 10x kortti 60 €. Ilmoittautuminen tunnille sähköpostitse info@crossfitpihka.com otsakkeella KEHONHUOLTO.

Kuukausijäsenenä varaat paikkasi kaikille tunneille WodConnect-varausjärjestelmän kautta.  

Sanastoa:

WOD = Workout of the day, eli päivän jumppa 

Open Box = Tunnilla on valmentaja paikalla valmentamassa ja avustamassa, mutta harjoittelu on vapaata. Voit tehdä esimerkiksi edellisen päivän jumpan, parantaa tekniikkaa tai tehdä oman treenin.

Mobility = Liikkuvuusharjoittelua, jossa parannetaan kehon liikkuvuutta

Skill = harjoitellaan voimisteluliikkeitä progressiivisesti. Vetävät ja työntävät liikkeet kuten esimerkiksi käsilläkävely, leuat ja muscle upit.

Pumppi = Harjoitellaan lihasvoimaa eristävästi kuten hauista, ojentajaa ja vatsalihaksia, valmistellaan kroppa bikini- ja kesäkuntoon pohkeet unohtaen 🙂

Balance = Kehon tasapuolisuuden parantamista unilateraalisin liikkein/harjoittein, eli haastetaan yhtä puolta kehosta kerrallaan, samalla keskivartalon lihaksia haastaen.

Kisaryhmä = kilpailemisesta kiinnostuneille urheilijoille/harrastajille. Kilparyhmä harjoittelee suunnitelmallisesti valmentajan johdolla kaksi kertaa viikossa ja omatoimisesti kolme kertaa viikossa.

For time = aikaa vastaan mahdollisimman nopeasti.

AMRAP = as many reps as possible (in given time). Maksimi kierrokset tai toistot määritellyssä ajassa.

EMOM = Every minute on the minute. Jokaiselle minuutille on oma liikkeensä ja tasa minuutein vaihdellaan liikkeitä määritellyn ajan verran.

AFAP = As fast as possible. Eli tehdään määrätyt suoritteet/liikkeet mahdollisimman nopeasti.

AHAP = As heavy as possible. Mahdollisimman painava.

 

Sähköposti

info@crossfitpihka.com

laskutus@crossfitpihka.com

Puhelin

Anu 050 362 9999

Lauri 050 363 3355

Osoite

Ahokaari 7

05460 Hyvinkää

CrossFit® on CrossFit Inc:n rekisteröimä tavaramerkki.
CrossFit® is a registered Trademark of CrossFit Inc.