Crossfit Pihka

Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE

Rekisterin nimi

Asiakasrekisteri

Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot

Orange Diamond Oy (3100948-9)

Ahokaari 7, 05460 Hyvinkää

Yhteyshenkilö: Lauri Toivanen

Puhelin 050 363 5533

Sähköposti: info(at)crossfitpihka.com

YLEISTÄ

Orange Diamond Oy on sitoutunut suojaamaan Asiakkaidensa yksityisyyttä sekä noudattamaan Suomen henkilötietolakia. Asiakkaan tiedot on Holvin laskutusohjelmassa ja Wod Connect treeniohjelmapalvelussa sekä mahdollisissa Asiakkaan ja Orange Diamond (Crossfit Pihkan) välisissä säilytetyissä sähköposteissa.

Mitä tietoja kerätään?

Nimi sekä yhteystietoja kuten osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
Tietojen lähde on Asiakas itse tai hänen lähiomainen, jos kyseessä on alaikäinen Asiakas.

Mihin tietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään palveluiden ja tuotteiden laskutusprosessien hoitamiseen, asiakassuhteen hoitamiseen ja ylläpitoon sekä uutiskirjeiden ja tarjousten lähettämiseen. Emme luovuta Asiakkaan tietoja kolmansille osapuolille.

Miten tietoja suojataan?

Kaikki henkilötiedot ovat suojattu asianmukaisesti tietoturvapalveluilla ja –käytännöillä. Tietoihin pääsy on rajoitettu vain Orange Diamond Oy:n palveluksessa oleville niille henkilöille, joilla on asianmukainen tarve ko. tietoon.

Mitkä ovat asiakkaan oikeudet?

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa Orange Diamond Oy:n henkilörekistereissä olevat itseään koskevat tiedot. Asiakkaalla on oikeus pyytää häntä koskeva virheellinen henkilötieto oikaistavaksi, täydennettäväksi tai poistettavaksi rekisteristä, mikäli tieto on henkilötietojen käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tai vanhentunut.