Crossfit Pihka

On Ramp

On Ramp-kurssin hinta on 150 €. Hinta sisältää kk treenit!

On Ramp on yhden viikonlopun mittainen (la ja su, 2 h/päivä). Kurssilla käydään perustekniikat läpi. On Ramp soveltuu myös aloittelijoiden lisäksi sellaisille, jotka haluavat parantaa tekniikkaansa. 

Priva On Ramp

On Ramp on mahdollista käydä myös privana tai pienryhmässä 2-4 hlö.

Kyselyt: info@crossfitpihka.com

On Ramp -kurssit

On Ramp – 150 €/hlö

2 x 2 h viikonloppu la+su 10:00-12:00

*On Rampin hinnat sisältää 1 kk treenit!

 

On Rampit on myös mahdollista käydä privana tai pienryhmässä 2-4 hlö. Kyselyt: info@crossfitpihka.com

Meillä voit myös maksaa mm. seuraavilla: ePassi, Edenred, Eazybreak ja Smartum.

Jäsenyydet

1kk vain ohjatut tunnit – 90 €

1kk* – 102 €

3kk* – 250 €
6kk* – 490 €
12kk* – 900 €
* kulkuoikeudella, mahdollisuus omatoimiharjoitteluun (Kulkuoikeuden saa käyttöönsä 10€ kertamaksulla)

Kertakäynti 10€ Wodify-asiakkaalle.

Ei-Wodify-asiakas 14,99€/kertakäynti

Ilmoittautumiset kertakäynnille info@crossfitpihka.com

Ilmaiset tutustumiskäynnit: info@crossfitpihka.com

Salin säännöt:

 1. Ego jätetään salin ulkopuolelle. Tervehdimme kanssaurheilijoita ja valmentajia. Ole esimerkillinen urheilija kanssatreenaajille. Valmentajat ovat paikalla sinua varten takaamassa sinulle tehokkaan ja turvallisen harjoituksen sekä kehityksen ohjelmoinnin ja valmennuksen puolesta. Kaikki liikkeet ja harjoitukset voidaan ja pitää skaalata juuri sinulle sopiviksi. Pyydä apua valmentajilta aina kun olet epävarma jonkin asian suhteen!
 2. Älä pudota tyhjää levytankoa, levytankoa jossa on vain 5 kg:n tai pienemmät levyt päissä, kahvakuulaa tai käsipainoa, varsinkaan vihermatolle!
 3. Siivoa jälkesi – myös kaikenlaiset eritteesi hiki, oksennus, veri… ja palauta treenissä käyttämäsi tarvikkeet ja välineet paikoilleen jokaisen harjoituksen jälkeen. Tämä koskee myös teippiä, hiki,- ja muita papereita, kyniä, juomapulloja ym. henkilökohtaisia välineitä. Roskat kuuluvat roskakoriin ja henkilökohtaiset tavarat omaan treenikassiin, jotka otetaan mukaan tai omaan säilytyslokeroon. Jos sinulta kaatuu jotain lattialle tai hikoilet paljon ja et tiedä missä siivousvälineet ovat, kysy valmentajilta. Pidetään sali siistinä, näin takaamme kaikille mukavat treeniolosuhteet.
 4. Lattiaan ja rigin tankoihin ei saa laittaa teippiä. Mikäli piirrät liidulla lattiaan tai muualle, on se pyyhittävä treenin jälkeen pois.
 5. Tekonurmi on tarkoitettu ainoastaan kelkan työntöön tai kehonpainoharjoitteluun. Älä nosta ja varsinkaan tiputa painoja, kahvakuulaa, yms. tekonurmella.
 6. Älä huuda törkeyksiä tai huutohengitä. Kaikenlainen ääntely – ähinä, puhina, huutaminen ja tietyt suomalaiskansalliset voimasanat kuuluuvat toki treenaamiseen, huomioi mahdollisesti paikalla olevat kanssatreenaajat ja lapset.
 7. Lasten tuonti treenialueelle on kielletty. Jos asiakas kuitenkin tuo lapsensa salillle, on hän täydessä vastuussa lapsen aiheuttamista tai lapselle aiheutuneista vahingoista tai onnettomuuksista.
 8. Mankku pysyy ämpärissä. Kun otat mankkua, ota sitä niin, että kädet ovat mankkuämpärin sisällä. Mankkua EI levitetä lattialle. Älä myöskään piirrä mankulla lattiaan, seinään tai mihinkään muuallekaan! Kun käytät mankkua, siivoa jälkesi käytön jälkeen. Jos kaadat mankkuämpärin, seuraa siitä 200 rangaistusburpeeta!
 9. Olet tervetullut odottamaan oman tuntisi alkua salille, mutta varothan menemästä niiden tielle, joilla on vielä treeni kesken. Voit myös jäädä venyttelemään/ viettämään aikaa salille treenin jälkeen, kunhan et häiritse seuraavan tunnin kulkua.
 10. Kuuntele mitä valmentaja puhuu ja pyri noudattamaan annettuja ohjeita 100% tarkkuudella. Kun valmentaja puhuu, on silloin valmentaja ainoa, joka on äänessä.
 11. Päihteiden alaisena tai kipeänä urheileminen kielletty.
 12. Alaikäisten tulee toimittaa huoltajan kirjallinen tai suullinen lupa CrossFit-harrastuksen sallimisesta. Huoltajan yhteystiedot tulee toimittaa salin päävalmentajalle.
 13. Asiakkaan on ilmoitettava suullisesti tai kirjallisesti mahdollisista liikuntarajoitteista ENNEN tunnin alkua.
 14. Asiakkaiden lemmikkien tuonti salialueelle on kielletty.
 15. Tunneille tullaan ajoissa paikalle. Jos olet myöhässä, tulee suorittaa rangaistusburpeita 10 burpeeta/ jokaista myöhästymisminuuttia kohti.
 16. Kun treenaamme, treenaamme tekniikka edellä. Jos valmentaja kehottaa sinua ottamaan painoa pois, on siihen hyvä syy ja se syy on yleensä turvallisuudessa ja tekniikan hallinnassa.

KULKUTUNNISTEISIIN LIITTYVÄT SÄÄNNÖT JA EHDOT:

1. Kulkutunniste on henkilökohtainen. (Vain ja ainoastaan omalla tunnisteella sisään.) Kulkutunnisteella ei saa päästää muita sisälle.
2. Sitoudu noudattamaan salin sääntöjä aukioloaikojen ulkopuolellakin.
3. Viimeisenä käyttäjänä sammuta valot ja musiikkilaite pois lähtiessäsi ja huolehdi että ovet ja ikkuna ovat kiinni asianmukaisesti.
4. Jos huomaat epäkohtia (valot päällä vaikka ketään ei paikalla, vesi juoksee hanasta vaikka ketään ei paikalla, nosto-ovi auki, painot/tangot hujan hajan yms.) olet velvollinen ilmoittamaan siitä Anulle tai Laurille tekstiviestillä.
5. Nosto-ovea EI AVATA aukioloaikojen ulkopuolella eikä talvella.

CrossFit Pihka:lla on oikeus evätä asiakkaan kulkuoikeus väärinkäyttötapauksissa tai jos asiakas toistuvasti rikkoo salin sääntöjä.

Yleistä

Kulkuoikeuden saa käyttöön kuukauden harjoittelun jälkeen.

Kertakäynti ohjatulle tunnille ja Open Gymille 10€. Ilmoittautumiset info@crossfitpihka.com

Tilan vuokraus

Harjoitustilan (n. 400 m2) ja välineiden vuokraus yksityiskäyttöön tai urheiluseurojen harjoituksiin 75€/h

Maksuehdot:

Laskutus tapahtuu Holvin kautta. Meillä voit myös maksaa mm. seuraavilla: ePassi, Edenred, Eazybreak ja Smartum.

WodConnectissa kirjautumisen jälkeen  laskutus tapahtuu automaattisesti Holvin kautta valitsemasi tuotteen mukaisesti. Laskutuspäivä on aina kuun viimeinen päivä.

CrossFit Pihka käyttää 30 pv maksuehtoa. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Mikäli haluat irtisanoa sopimuksesi tai muuttaa muutoin laskutusta, niin siitä tulee ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen laskutus@crossfitpihka.com 30 päivää ennen muutoksen ajankohtaa. Irtisanomisaika sopimukselle on yksi täysi kalenterikuukausi, joka lasketaan alkavaksi sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, milloin irtisanominen on tehty. Mikäli laskutusta ei ole peruttu ennen kuun vaihdetta, on asiakas velvollinen suorittamaan laskun.

Laskut tulee maksaa eräpäivään mennessä, maksumuistutus lähetetään 14 päivää eräpäivän jälkeen.

Maksaminen liikunta- ja virikeseteleillä

Ilmoita meille sähköpostitse summa, jonka haluat maksaa liikunta- ja virikeseteleillä tai korteilla sen jälkeen, kun olet saanut laskun tuotteestasi. Ilmoittamisen jälkeen lähetä maksutosite sähköpostilla tai ota se salille mukaan.

Vastuuvapautus CrossFit Pihka:

Tämä allekirjoitetaan Wod Connectissa.
.
Vapaaehtoinen osallistuminen
Minä, allekirjoittanut, osallistun CrossFit- ja/tai toiminnalliseen harjoitteluun vapaaehtoisesti. Olen tietoinen CrossFit-harjoitteluun ja/tai toiminnallisen harjoitteluun sisältyvistä riskeistä. Olen tietoinen siitä, että CrossFit- ja/tai toiminnallinen harjoittelu on sen luonteista, että siihen sisältyy tapaturman, loukkaantumisen tai pahimmassa tapauksissa kuoleman riski. Kun alan tekemään CrossFit-harjoittelua tai teen jo CrossFit-harjoittelua, osallistun ensin tai olen jo osallistunut CrossFit harjoitteluun kuuluvalle aloitus kurssille (On Ramp), minulle on kerrottu CrossFit-harjoittelun riskeistä sekä opetettu lajissa suoritettavien liikkeiden perusteet loukkaantumisriskin minimoimiseksi. Olen kykenevä harkitsemaan oman osallistumiseni terveyteni ja taitoni kannalta. Jos olen epävarma omasta terveydentilasta, olen velvollinen itse käymään lääkärin- tai fysioterapeutin tarkastuksessa ennen harjoittelun aloittamista.
.
Järjestäjän vapautus vastuusta
Tietoisena CrossFit- ja/tai toiminnallisen harjoitteluun sisältyvistä riskeistä ilmoitan tällä lomakkeella, että vapautan järjestäjän ja kaikki järjestäjää edustavat tahot kaikesta vastuusta minulle mahdollisesti aiheutuvista terveyteen tai varallisuuteen kohdistuvista vahingoista, sisältäen mahdollisen kuolemantapauksen. Vastuuvapautus koskee vahinkoja, jotka ovat syntyneet CrossFit- ja/tai toiminnallisen harjoittelun aikana, matka-aikoina harjoituksiin, sekä mahdollisesti myöhemmin ilmeneviä vahinkoja, joiden syntyperuste sijoittuu mainittuihin aikoihin.
.
Vakuutukset
Olen tietoinen, että asiakkaana vastaan itse tapaturmavakuutuksesta. Vapaa-ajan vakuutus ei välttämättä korvaa CrossFit- ja/tai toiminnallisessa harjoittelussa tapahtuvia vahinkoja.
.
Vaatimukset
Edellä ilmoittamaani liittyen vakuutan, että en tule esittämään järjestäjää tai sen edustajia vastaan rikos- tai siviili perusteista vaatimusta. Tämä koskee myös edunsaajiani ja oikeudenomistajiani.
.
Käyttäytymissäännöt
Tunneille saavutaan ajoissa. Ennen varsinaista harjoittelua tehdään huolellisesti lämmittely joko valmentajan ohjeiden mukaan tai itsenäisesti. Jokainen asiakas vastaa itse siitä, että hänen käyttämänsä harjoituspainot on mitoitettu sopiviksi omalle kunnolle ja kokemukselle. Käsipainojen, kahvakuulien, levytangon, jossa on vain 5 kg levypainot tai tyhjien levytankojen heittäminen ja pudottaminen lattialle ja vihermatolle on kielletty, ellei sen tarkoituksena ole välttää
loukkaantumista tai tapaturmaa. Painoja käsiteltäessä tulee noudattaa erityistä varovaisuutta, mikäli suoritus paikalla on muita ihmisiä. Flunssaisena, kuumeisena tai alkoholin, lääkkeiden tai muiden huumausaineiden alaisena harjoittelu on kielletty. Ohjaajalla on oikeus oman harkintansa mukaan kehottaa mahdollisesti huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena olevaa tai muuten häiriötä aiheuttavaa urheilijaa poistumaan harjoitus tiloista. Omaan hyvät käytöstavat ja otan kanssaihmiset huomioon salilla ja salin ulkopuolella. Pyrin aina antamaan omalla käytökselläni esimerkillisen kuvan itsestäni.
.
Sairaudet ja muut rajoitteet
CrossFit- ja/tai toiminnallinen harjoittelu on erittäin vaativaa ja raskasta verrattuna muihin kuntoilu muotoihin. Neuvotelkaa CrossFit- ja/tai toiminnallisen harjoittelun sopivuudesta lääkärinne kanssa ennen harjoittelun aloittamista.
.
Sitoumuksen hyväksyminen
Olen huolellisesti lukenut tämän asiakirjan. Ymmärrän asiakirjan sisällön ja merkityksen ja hyväksyn asiakirjassa esitetyt seikat.
.

Sopimusehdot

Laskut
Laskut toimitetaan sähköpostitse asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen PDF-muodossa. Aloituskurssien ja lahjakorttien kertaluontoinen laskutus on mahdollinen myös sähköpostiin PDF-muodossa, näissä maksuaika on 14 päivää. Mikäli maksua ei suoriteta ajoissa, tulee ensimmäinen maksumuistutus 14 päivää eräpäivän jälkeen. Mikäli laskua ei ole maksettu 14 päivää ensimmäisen maksumuistutuksen jälkeen, on laskuttajalla oikeus siirtää lasku kolmannelle osapuolelle. Maksamaton lasku estää vuorojen varaamisen tunneille ja salin käyttöoikeus voidaan evätä. Jäsenyys kaudet laskutetaan joko kuukausittain tai kertamaksuna. Aloitus kurssille ilmoittaudutaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen 
laskutus@crossfitpihka.com käyttämällä otsikkoa ILMOITTAUTUMINEN ON RAMPILLE ja maksetaan sähköpostin kautta tulevalla laskulla, maksun jälkeen paikan varaus On Rampille on suoritettu. Mikäli osallistuminen perutaan 14 vrk ennen kurssin aloitusta, palautetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan. Mikäli myöhemmin, maksua ei palauteta, vaan tuolloin onnistuu ainoastaan siirto toiselle kurssille.
.
Jäsenyys / jäsen sopimukset
Jäsen sopimukset tehdään aloituskurssin aikana tai ennen normaalin harjoittelun aloittamista salillamme. Sopimus tehdään ilmoittamalla siitä sähköpostilla 
info@crossfitpihka.com. Kaikki jäsen sopimukset löydät CrossFit Pihkan nettisivuilta. Hyväksymme jäseneksemme täysi-ikäisiä henkilöitä. Mikäli alaikäinen haluaa liittyä jäseneksemme, vaadimme tarvittaessa huoltajan kirjallisen suostumuksen. Jäsenemme allekirjoittavat tai hyväksyvät vastuuvapauslausekkeen, sopimusehdot sekä salin säännöt ennen harjoittelun aloittamista salillamme. Ilman näitä ei harjoittelua saa aloittaa. Jäsenyydet ovat määräaikaisia, jotka uusiutuvat automaattisesti mikäli niitä ei pureta tai muuteta myöhemmin mainitun mukaisesti. Eri jäsensopimus muotoja ovat  1, 3, 6 ja 12 kk sopimukset. 12kk sopimuksiin kuuluu yksi kuukausi maksuvapaata jonka voi pitää esim. kesäloma. 1 kk sopimuksia on saatavilla kaksi eri sisältöistä vaihtoehtoa. Vain ohjatut tunnit tai ohjatut tunnit kulkuluvalla. Sopimukset kulkuluvan kanssa sisältävät klo 05 – 23 kulkuluvan ja oikeuden salin käyttöön, kun saleissa ei ole ohjattuja tunteja. Oma toimialueella harjoittelemisesta tuntien aikana tulee neuvotella erikseen valmennuksen kanssa ja omatoimi harjoittelusta tuntien aikana päätetään tapauskohtaisesti. Salia voidaan varata kokonaisuudessaan ohjattujen tuntien käyttöön ympäri vuoden eri ajoille. Tällöin muu harjoittelu ei saa häiritä tuntia tai sitä ei saa tehdä samassa tilassa. Tunti muutoksia ja rajoituksia voi tulla ympäri vuoden koskien salin käyttöä. Lisää hinnoista ja sopimuksista CrossFit Pihkan verkkosivuilta www.crossfitpihka.com.
.
Jäsensopimuksen purku / jäädytys
Yrityksellämme on oikeus lopettaa asiakkaan jäsenyys maksamattomien laskujen tai häiriökäyttäytymisen (josta on seurannut /seuraa vaaraa asiakkaalle itselleen tai muille asiakkaille) vuoksi. Tällöin voidaan jäljellä jääneen sopimuskauden hinta laskuttaa kokonaisuudessaan yhdellä kertaa. Asiakkaalla on oikeus jäädyttää jäsenyys kesken sopimuskauden pidemmäksi ajaksi, mikäli hän kohtaa yllättävän tapahtuman. Yllättävä tapahtuma on esim. pitkäaikainen sairaus, loukkaantuminen, pitkäaikainen muutto tai raskaus. Tämä on pyydettäessä vahvistettava todistuksella, ja arvioidaan aina tapauskohtaisesti. Jos asiakas haluaa irtisanoa 3, 6 tai 12 kk -jäsensopimuksen ilman pätevää syytä kesken sopimuskauden, onnistuu se maksamalla 75% jäljellä olevasta sopimus ajasta. Tällöin sopimus puretaan eikä sen jälkeen voi salin palveluita käyttää purku päivästä eteenpäin.

Jäsenyyden purku tai muutokset on tehtävä 3, 6 tai 12 kk sopimuksissa 30 pv ennen uuden sopimuskauden alkua. Mikäli jäsenyyttä ei pureta tai muutoksia ei tehdä jatkuu se automaattisesti aikaisemman sopimuksen keston verran. 1 kk sopimus on purettava samoin viimeistään 30 päivää ennen seuraavaa alkavaa kuukautta. Mikäli jäsenyyttä ei pureta tai muutoksia ei tehdä jatkuu se automaattisesti aikaisemman sopimuksen keston verran. 12 kk jäsenyydessä voi pitää yhden kuukauden maksuvapaata (esim. kesäloma). Jäsenyyden voi purkaa vain lähettämällä sähköpostia laskutus@crossfitpihka.com osoitteeseen. Käyttäkää otsikkoa SOPIMUKSEN PURKU.
.
Liikuntasetelit
Jos asiakas haluaa maksaa jäsenyytensä liikuntaseteleillä, tulee hänen toimittaa setelit tai suorittaa maksu ennen laskun toimitusta.
.
Kyselyt sähköpostitse:

info@crossfitpihka.com

Sähköposti

info@crossfitpihka.com

laskutus@crossfitpihka.com

Puhelin

Anu 050 362 9999

Lauri 050 363 3355

Osoite

Ahokaari 7

05460 Hyvinkää

CrossFit® on CrossFit Inc:n rekisteröimä tavaramerkki.
CrossFit® is a registered Trademark of CrossFit Inc.